Esenler Boru Direkli Tel Çit
Boru direkli tel çitler, boru boyları genellikle 150-200-240-300 cm aralarında değişmekte ve bu borular eğri veya düz boru şeklinde olabilmektedirler. Düz boru direkler toprak zemine 3 metre açıklık olacak şekilde 40x40x50 cm ebatlarında bulunan çukurlara beton dökülerek sabitlenmesi sağlanır. Bazı yerlerde bu boru direkler kazık şeklinde de yani; toprağa çakılarak da kullanılmaktadır ancak en doğrusu ve en güvenilir olanı beton ile sabitlenmesi şeklidir. Beton ile sabitlenen boru direklere tel çitlerin eklenebilmesi için, betonun kuruyup direği sağlamlaştırması gerekmektedir. Bunun için de yaklaşık olarak 1,2 gün beklenmektedir.
Kullanılmak istenen yerin özelliklerine göre özel olarak da yaptırılabilecek olan boru direkli tel çitler yapılmış maksimum 7 metre yükseklikli boru direkler kullanılmıştır. Bu konuda hizmet veren illerden ilçelere kadar çoğu yerde farklı türde şirketler bulunmaktadır. Bu şirketler ürün sattığı takdirde indirimli şekilde montaj hizmeti de sunmaktadırlar. Tabi ki montajı kendiniz yaparsanız daha ucuza gelir ama montajı şirket yapmaz ise; herhangi bir sorumluluk almazlar.
Esenler Boru Direkli Tel Çitler Nerelerde Kullanılır?
Boru direkli tel çitler genellikle bir veya en fazla 2,3 hanenin etrafını çevirmek için kullandığı yöntemlerdir. Parkların ve bahçeler de genellikle görülen koruma yöntemlerindendir. Yol kenarlarında da boru direkli tel çit görebileceğimiz gibi bunların boyları bahçelerde kilere göre daha küçüktür. Bazı sitelerde, villalarda ve sanayi bölgelerinde de kullanılan boru direkli tel çitler beton direklilere göre daha kısa süreli ve daha ucuz olmasından dolayı tercih edilmektedir. Avantajları olarak bakılacak olursa, boru direkli tel çit ile çevirdiğiniz alanı küçültmek veya büyütmek istediğiniz de uzun süreli bir tadilat işlemi olmuyor, kullandığınız boru direkleri yerlerinden sökme işlemi ile yeni yerlerine yerleştirerek istediğiniz düzene oturtabiliyorsunuz ancak beton direklilerde ise bu yöntem çok daha uzun ve yine masraflı olmaktadır.
Esenler Boru Direkli Tel Çitlerin Özellikleri
Bu tel çitlerde montajı yapılmış olarak gelen boru direklere 45 mt uzunluklara kadar çıkabilen çift taraf içeren destek direkleri ile montaj yapılmaktadır. Boru direklerin düz kısımlarında 3 sıra şeklinde sıcaklar için özel düşünülmüş gerginliği önleyen teller çekilmektedir. Boru direklerin eğri bölümlerine, isteklerinize göre dikenli teller de çekilebilmektedir ve bunu genellikle korumak istenilen bölgelerde ki kişiler yapmaktadır. Üretimi hazırlanmış olan 50×50 veya 70×70 mm şeklinde ki göz açıklıkları ile, 2,50-3,00 mm tel kalınlık dereceleri ile sıcağa hazır olarak üretilmiş telleri gerginleştirerek, bunların boru direklere bağlanması ile birlikte montaj tamamlanır. Bu boru direkli tel çitlerin en önemli avantajı yerlerinin değişebilmesi özelliğidir. Yer değiştirebilme özelliğinin yanı sıra daha dayanıklı olsun diye dayanım sağlayabileceği şekilde montaj yapılmaktadırlar.
Esenler Boru Direkli Tel Çit Fiyatları
Boru direkli tel çit fiyatları kullanılmış olan malzemenin türüne göre ve boyutlarına göre değişiklik gösterebilir. Değişkenlik gösteren ve güncel olan fiyatlara ulaşmak için ürün alacağınız firmanın web sitesinin aktif takipte kalabilirsiniz. Şirketlerin canlı destek sağlamaları ile talep ettiğiniz türde malzeme ve boyutlarına göre size uygun fiyatlandırma yapılacaktır. Boru direkleri, boyalı ve boyasız olarak iki şekilde fiyatlandırma vardır ve haliyle boyalı olanları daha pahalıdır. Boyalı olanlar piyasa da daha çok faaliyet göstermekte ve metre başına fiyatları yaklaşık 10TL’dir. Boru direklerin montajı sırasında eğer toprağa kazık şeklinde olacaksa daha ucuz, dibine sabitlemek için beton dökülecekse daha pahalı olacaktır. Boru direklerin tel çitlerinin bağlanması ile birlikte, 1 metrekare’lik alanı kaplamak için yaklaşık olarak 0TL gibi bir fiyata denk gelmektedir.
Esenler Boru Direkli Tel Fiyatları
Boru Direkli tel fiyatları kullanılacak olan malzemeye ve ebatlara göre değişkenlik gösterebilir, güncel ve net fiyat almak için lütfen 0216 429 60 65 Arayın….
- Havaalanları
- Askeri Bölgeler
- Fabrikalar ve Özel Alanlar
- İş merkezleri
- Yüksek hızlı ve otoyol
- Arazi Etrafı
- Spor kompleksleri
- Parklar ve bahçeler
- Yol kenarları
- Siteler
- Villalar
- Sanayi bölgeleri
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN